0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Pitajte Dražena Barišića zašto cenzurira komentare na svojem blogu.
Treba dekretom zabraniti dolazak na forum sljedečim osobama :Ante ŠimunivićDražen BarišićAlen PejićIvan Šuker
Baš naprotiv, neka dođu, potpišu se svojim imenom i prezimenom, te neka odgovore na par pitanja. Ali to se neće dogoditi jer oni ne žele okolinu koju ne kontroliraju.Pitajte Dražena Barišića zašto cenzurira komentare na svojem blogu.
http://www.drazenbarisic.com/
Vide je. Vide i s koje IP adrese je doašo komentar. Za sve ostalo trebaju sudski nalog.
I ja sam se zdigla jučer prije 4, ali sam se spremala na posel, a ne na hodošašće. žal mi je baš, radi toga kaj navek delam kad se ide.I zbilja je festa padalu vu tu dobu i jh sam se setila na vas hodočasnike i da bute fest zmokli sam si mislila.A za gradonačelnika me baš briga. Žal mi je samo kaj nisam bila tam da ga pitam za forum.
Citat: fitt - Rujan 05, 2009, 10:20:05 prijepodnePa opet nesmijemo biti naivni, kak se izbori budu približavali, tak i na ovom forumu bude partijskih zadataka, to se nebude nikad promjenilo..Do izbora ima još puno i zbog toga domaći političari svih vrsta se neće još približavati forumu.A i kad dođu izbori i onda sumnjam da ćemo vidjeti političare HDZ-a i koalicije jer oni su sudjelovali na forumu zato jer je to bio službeni gradski forum. Ovdje neće doći jer je s ukidanjem službenog foruma to za njih završena priča, a neslužbenih forumi ih ne zanimaju. Znam to, već sam jednom administrirao neslužbeni gradski forum i lokalnim političarima on uopće nije bio interesantan.
Pa opet nesmijemo biti naivni, kak se izbori budu približavali, tak i na ovom forumu bude partijskih zadataka, to se nebude nikad promjenilo..