"Ruža Tomašić, predsjednica novoosnovane stranke HSP - dr. Ante Starčević, tvrdi da će joj se prikloniti sve manje pravaške stranke i da je podržava 80 posto članstva Đapićevog HSP-a.
.........
Nakon svega onoga što sam prošla,
razočarana i u pravaštvo i u hrvatski narod, htjela sam napustiti politiku ali na nagovor isto tako nezadovoljnih pravaša, odlučila sam prihvatit izazov vraćanja dostojanstva hrvatskom čovjeku", poručila je u govoru, nakon izbora za predsjednicu stranke Ruža Tomašić, dodajući kako će u konačnici birači odlučiti hoće li prihvatiti ili ne HSP - dr. Ante Starčević.
..............
Nova stranka trenutačno broji 450 članova, broj bi, smatra, bio znatno veći da je bolje financijski mogla pokriti utemeljiteljski zbor. Procjenjuje da će u roku od mjesec dana HSP - dr. Ante Starčević imati 20 tisuća članova.
"Priča s HSP-om je završena. To je nije nikakva stranka prava već "posao diktatura", rekla je Tomašić. "
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/09/12/0105006.htmlHm... mogu samo komenitrati kao i u naslovu: jednom politika - zauvijek politika.
Kaj je tak "dobro" u tom poslu?
I je li to uopće posao?