S obzirom na je ovdje veliki presing na "anonimca", očito baš i nije bezvrijedan kako ga žele prikazati.
Malo sam se raspitao o dotičnom Rovišanu, i mogu reći bravo majstore, jesi ih zaljuljao, jedini imao petlju reći Piculi da ode, a vidim ovdje odmah na zadnje noge se postavljaju na njegovu spomen, a zamisli čovjek je beznačajan u političkom životu kako kažu.
Očito zna gdje boli, pobornike klijentelističke politike, očito Zlatko nikog svog nije zaposlio u gradske strukture, očito Zlatko nije pogodovao zapošljavanju drugih, nije pogodovao dodjeli raznih manager-skih ugovora poput Senkinog, nije se kompromitirao da se okoristio politikom, čovjek ima čiste ruke.
Rekao mi je gospodin s kojim sam razgovarao iz medija, da ga se sjeća iz vremena kad je Zlatko bio nezaposlen, čovjek doslovno kopao kanale, a novopečena gospoda iz SDP-a su se navodno s podsmjehom šetala ispred njega i i smijuljila se. Kad sam to čuo, jednostavno, Zlatko je po meni čovjek koji razumije što znači rad i život od svog rada. Dali to znaju Picula i Beus?
Što je to radio Picula?
Što je to radio Beus?
A da su živjeli od svog rada, što?