dobro jarane, da nisi ti u vrijeme soc. revolucije druga tita pokusao na politologiji..jer samo kreteni koji su to pokusali uz pomoc komiteta i partije i danas jos objavljuju marku auta, reg. broj makine, i ime unesrecenih tako da obitelj moze isto procitati u jutarnjem i 24casa prije pripreme za sprovod.
gdje ti je kultura balkaneru jedan, da objavljujes ime nesretne zene i brusaca pedalina.
to nisu javne osobe i nikog ne zanima tko su i kako se zovu. da ti to sef procita zapadno od sutle imao bi cast raditi u mercatoru kao sakupljivac kolica i vozac vozila koji pere podove...
Ne, debilu bosanski, imena se nisu objavljivala nikada do slobode tiska... ne znam zašto se ova imena ne bi objavila - pa o njima na cesti bruje i govore otvoreno svi, pa ne vidim u čemu je problem?? Osim, tradicionalno, u tvojoj ograničenosti i glupost, kao i bahatom umišljaju kako ćeš ti postavljati slobode i demokraciju na forum i život.
Objava imena nema veze sa kulturom, moronu, nego sa informacijom - kojom nikome nije nanijeta nikakva šteta, jer je to javni podatak, a svi mediji su o tome pisali detaljnije od mene (osobito za pronalazak leša - ovo drugo je nesretan slučaj poznatih osoba, kakvih u Hrvatskoj dnevno ima nekoliko, pa se o istima i ne piše, ali sam ja pisao jer je lokalnog karaktera, poznat svima ovdje u krugu - to što nije tebi, zabole me...).
Povezivanje osobe (ime nije u vrijeme događaja objavljenio jer žrtva nije bila poznata!) sa događajem je razina dječje inteligencije, kojoj ti - na tvoju žalost - ipak nisi dorastao.
Gdje piše da je objava imena povezana sa javnošću osobe (BTW, što je to "JAVNA" osoba??)?? Očito si - kao i uvijek - odlučiio malo pametovati u stvarima kojima nisi dorastao. To piše u nekom zakonu? Pravilniku? Ružno si sanjao??
Za ovakav post si trebao dobiti debeli bann, jer ulijećeš vrlo uvredljivo (kao da ti znaš drugačije), no kakvi su nam moderatori, možeš ti još... budem zato ja dobio opomenu, bude se BobRock javio sa svojom uobičajenom dozom pametovanja i moraliziranja, ti se ne moraš bojati ničega, ti samo seri unedogled i dalje,
vrijeđaj, spominji obitelji, punice, podstanarstva, obiteljske situacije, konstruiraj i izmišljaj o osobama i stvarima o kojima realno nemaš pojma itd itd (iako su to kaznena djela uvrede i klevete)... to je dobrodošlo ponašanje na ovom forumu.
Jer takav obrazac ponašanja naši modovi ne prepoznaju (iako bi i za to mogli kazneno odgovarati, a onda bi i bili dužni otkriti svoj identitet, tj. to bi trebala napraviti odgovorna osoba - administrator i vlasnik foruma, koje sam već jednom opomenuo za takve stvari, pa su se oprimirili, no očito su neki zaboravili da bi vrag mogao odnijeti šalu pa se ponovo ponašaju kao da je ovo vicoteka...). Modovima treba prijavljivati, sliniti oko nogu - do tada njih se ništa ne tiče, oni ništa ne znaju, ništa nisu vidjeli... sramota. Možda da nauče što su poslovi i odgovornosti moderatora??
Je li, Bob - ovo nije vrijeđanje?? Ako se direktno veli da je netko budala, to je vrijeđanje. Ovo nije, zar ne??
franjo, nekaj si fulal ... ne dolazi se u Mercator tako lako ... ipak u glavi za taj posel treba imati barem malo ...