branis Beusa kao da ti je obecao direktorsko mjesto kao Grubisicu kojeg su pokusali uhljebiti da vodi poduzetnicki centar...
.... Ajde uvlakuso odgovori na pitanje, reci barem ijednu dobru stvar koju je Beus ucinio za Hrvate......
Shvatio sam da se meni obraćaš, pa da ti odgovorim:
Nikoga ja ne branim niti imam potrebe braniti, uvjeren sam da se Beus zna sam braniti, spomenuo sam ga kao primjer, za koji sam shvatio da te bode po raznim osnovama.
Meni niti je netko nešto obećao niti ima potrebe da mi obećava, ja sam se u životu za sve izborio sam.
Za nekakvog Grubišića neznam i nemam pojma, time mi samo dokazuješ da si ti jedan iz protivničkog tabora, naslućujem i kojeg, koji pere stalno po Beusu, HNS i SDP-u, hm SDP-u, zanimljivo, dok istovremeno se usuđuješ za mene ustvrditi da sam ja nečija uvlakuša.
Kad ti budeš bio samostalan koliko ja i svoj, tada će vjerojatno i u Hrvatskoj biti puno bolje.
A što se tiče Beusa, odgovriti ću ti i to, pratim rad Sabora, pa i njegovo sudjelovanje u radu Sabora kao i svih ostalih saborskih zastupnika, sviđa mi se njegov aktivitet, zastupanje, konciznost u jasnim stavovima i prijedlozima, kao i kritikama. Nije li to dovoljno za jednog saborskog zastupnika? Spomenuo sam ranije već g.Fiolića koji se nikada nije ni javio za diskusiju ili bar ispravak netočnog navoda, cijeli mandat dobiva saborsku plaću a riječi nije progovorio u Saboru, jednako tako kao i 20 vijećnika u GV Velike Gorice.
Kaj ti još nije jasno? Hoćeš da ti navedem krvnu grupu?