Promjene zakona su ietakko usporedivi jer zakonski okviri definiraju i sve ovo o čemu ti govoriš.
Naravno da je Pusić znala i pokušala u Saboru utjecati na to, pri čemu su se kvazizastupnici cerekali, ZNA SE čiji. Njen životopis i biografija su vrlo jasni i transparentni, ugledna profesorica Sveučilišta.
Njen rejting s vremenom rapidno raste, to što je ona govorila istinu, istina je ponekad gorka, dok su drugi lagali a postupali suprotno, to je drugi par cipela, sve što je govorila, to nas je dočekalo prije ili poslije a najčešće bar 5 godina kasnije, dakle bila je ispred svoje "generacije" političara bar 5 godina ispred.
Što se tiče učinka koalicijske vlade 2000-2003 gledaš subjektivno, tvoje miišljenje kao pojedinačno takvo i ostaje, važno je što i drugi misle, nisi ti jedini na ovom svijetu i da se svijet vrti samo oko tebe.
Moguće je sve napraviti pa čak i drveni šparet i gumeni žarač samo ima li to smisla ako se želi biti ozbiljan ili vjerodostojan, zbog toga su nam pale i investicije, jer mi nemamo sigurnosti za ulagače koji neznaju što će se kome od političlara prdnuti od danas do sutra, takvih iskustava imamo koliko hoćeš, to se zove stabilsnost i dugoročnost sustava u politčkom, ekonomskom ili bilo kojem drugom smislu.
Možemo mi uvijek napraviti Krkljušselo i zatvoriti se u izolaciju, ja to ne želim a ti kako hoćeš.
Meni treba dobro upravljanje, razvoj gospodartsva u ovim okruženjima, povratak morala i svijesti, očuvanje kulturnih i tradicijskih vrijednosti, a kad smo kod njih već spomenuo si predhodno gorički HNS?
E pa znam i imam neke informacije da je upravo gorički HNS podržavao i zalagao se za očuvanje tih vrijednosti, pa time je podržavao i g.Jovičića koji je puno činio i dan danas čini u tom smjeru i promocije turopoljskog drvenog graditeljstva, a onda su došli neki i maknuli ga i ucjenjivali samo zato što je srbin.
Pazi čuda golemoga, jedan srbin drži više do turopoljske tradicije negoli sami turpoljci i domaći dečki, kak ti ono veliš hallo c amon. Stoga to su ti fatkti a ti trkeljaj i dalje o Vesni Pusić i hvali Hrvatski hrast, koji se raspao i prije negoli je uspio nešto napraviti, tuča, nasilje to je karakteristika tog hrasta, iskreno bolji je lužnjak.