Vidiš, kad ne znaš što bi napisao, onda počneš sa vrijeđanjem ... Cijelo vrijeme pišeš protiv HNS-a i SDP-a, a u korist sadašnje vlasti. Postavio sam konkretno pitanje a ti vrieđaš i dalje.
Ja znam kaj bi napisao, i to i napišem. Možda ti imaš problem s razumijevanjem, pa onda krivicu za to prebacuješ na mene?
U čiju sam ja to korist pisao?? Ja pišem protiv SVIH koji ne valjaju - ili ti ne čitaš moje postove, ili iz njih vadiš samo ono kaj tebi paše i kako tebi paše. A ja tako ne razgovaram.
Kaj si ti to "konkretno" pitao i kaj sam ja to i čime "vrijeđao"?
Daj se spusti na zemlju i skrati jezik.
Zašto bih??
Ja sam na čvrsto na zemlji, sa obje noge - mene ne nose na rukama političke elite kao tebe. I ne plaćaju me da lažem ljudima u oči.
Meni nitko neće skratiti jezik, ponajmanje ti.
Već sam ti rekao da će te skupo koštati sa takvim tvojim stavovima. ...
Vidim da mi već po drugi puta prijetiš - samo ne znam sa čime i na kaj uopće misliš, pa bih zahtijevao da mi to pšojasniš - i meni i svima ovdje koji to čitaju; Što će me koštati, u kojem smislu, na koji način??
Ili objasni, ili ti skrati jezik, da ne bi pala prijava za prijetnje.
a u svezi delanja reda i čistki ... naravno da treba ... počevši npr. od zgrade poglavarstva (bilo Gorice ili grada Zagreba pa do MUP-a opčenito) Ima vas na državnom trošku skoro kao penzionera radno sposobnih (da ne velim Rubalinih).
Naravno da NE TREBA - do trenutka kada se nebude točno znalo koga, zašto, kako i što s njim! Lupetati da nešto treba samo zato jer je neki politikant rekao da treba - je maloumna i promašena retorika, na razini malog djeteta, koji nešto tvrdi što je samo sebi svrha, iako za to pokrića nema. Nismo mi krivi što penzionera ima 3x više negoli bi ih trebalo biti! Nismo ih ni mi slali u penziju - to je državna politika kojoj je veliki doprinos dao i HNS i ekipa dok su 4 godine šatro "vladali", kao i HNS-ov predsjednik Mesić - koji je umirovio najviše državnih i vojnih dužnosnika za svoja dva mandata. Upravo je on na najvišoj razini pokazao primjenu loših principa koji su odveli ovu zemlju u glib zvan "previše penzionera".