Autor Tema: KUKURIKU - stižu pevci  (Posjeta: 118679 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline mglavovic

• Skoro pa pravi član
Odg: KUKURIKU - stižu pevci
« Odgovori #90 : Listopad 16, 2011, 06:14:44 poslijepodne »
vidjet ćemo tko je izgorio u sdp-u.
I JA SAM ANTE GOTOVINA I MLADEN MARKAČ! branim svoje.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #91 : Listopad 16, 2011, 07:46:42 poslijepodne »
... i tebi bi pasalo kao i već spomenutoj kreaturi .... baš se pitam kak vam bude kad posaugate na izborima ... kakve sve benefiije budu nestale ...
« Zadnja izmjena: Listopad 16, 2011, 08:01:17 poslijepodne koko-vg »
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #92 : Listopad 17, 2011, 11:42:26 prijepodne »
Ja neću posaugati ništa, jer moj odabir ne spada u nikakve koalicije, ni HDZove ni SDPove.

A ni beneficije neće biti posaugane, jerbo ono malo što imamo nitko neće - i nema muda - uzeti. No bit će zanimljivo gledati kako biraš za one koji vama puno obećavaju, a skoro ništa od toga NEĆE MOĆI oživotvoriti??

BTW, smatram izuzetno maloumnim obećavati nekakve čistke - a da prije nemaš ni ideju koga, zašto, gdje i kako? To su sve "ozbiljni" ljudi koje treba tako i shvaćati - otprilike kao da ti obećaš da ćeš putovati u svemir slijedeće godine, a isto nemaš pojma zašto, kako, gdje i s čim... ukratko, nitko ozbiljan ne obećava nešto što nije 100% siguran da će moći napraviti. A kamoli ako nije ne 100%, nego nije ni 10%...

Kreature su ti doma. A najvećeg Miki Mausa vidiš kad staneš pred špigl. Iako ga u Remetincu nisi imao, očito znaš kak je tamo...  ::) ::) ::)
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #93 : Listopad 17, 2011, 12:49:18 poslijepodne »
Vidiš, kad ne znaš što bi napisao, onda počneš sa vrijeđanjem ... Cijelo vrijeme pišeš protiv HNS-a i SDP-a, a u korist sadašnje vlasti. Postavio sam konkretno pitanje a ti vrieđaš i dalje. Tvoj nick pišem kako treba, ali ti i dalje vrijeđaš. Koji ti je ? Daj se spusti na zemlju i skrati jezik. Već sam ti rekao da će te skupo koštati sa takvim tvojim stavovima. ... a u svezi delanja reda i čistki ... naravno da treba ... počevši npr. od zgrade poglavarstva (bilo Gorice ili grada Zagreba pa do MUP-a opčenito) Ima vas na državnom trošku skoro kao penzionera radno sposobnih (da ne velim Rubalinih). 
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #94 : Listopad 17, 2011, 12:53:56 poslijepodne »
... počevši npr. od zgrade poglavarstva (... ili grada Zagreba pa do MUP-a opčenito).

Pa Zagrebačko poglavarstvo je SDPovsk autvrda zadnjih 11 godina. Zeliš li reči da su SDPvoci cijelo vrijeme zapošljavali one koje nisu trebali.

Edit: negdje sam pročitao da je u zg holdingu 25% radnika na dugotrajnom bolovanju više od godinu dana. A Holding je pod izravnim utjecajem Milanovića.
« Zadnja izmjena: Listopad 17, 2011, 01:00:57 poslijepodne Bilaj »

Offline tromblon

• Iskusni član
  • HVO
« Odgovori #95 : Listopad 17, 2011, 01:16:51 poslijepodne »
Ima vas na državnom trošku skoro kao penzionera radno sposobnih (da ne velim Rubalinih).

Pravi se javio  ;D

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #96 : Listopad 17, 2011, 01:49:41 poslijepodne »
Vidiš, kad ne znaš što bi napisao, onda počneš sa vrijeđanjem ... Cijelo vrijeme pišeš protiv HNS-a i SDP-a, a u korist sadašnje vlasti. Postavio sam konkretno pitanje a ti vrieđaš i dalje.

Ja znam kaj bi napisao, i to i napišem. Možda ti imaš problem s razumijevanjem, pa onda krivicu za to prebacuješ na mene?

U čiju sam ja to korist pisao?? Ja pišem protiv SVIH koji ne valjaju - ili ti ne čitaš moje postove, ili iz njih vadiš samo ono kaj tebi paše i kako tebi paše. A ja tako ne razgovaram.

Kaj si ti to "konkretno" pitao i kaj sam ja to i čime "vrijeđao"?

Daj se spusti na zemlju i skrati jezik.

Zašto bih??

Ja sam na čvrsto na zemlji, sa obje noge - mene ne nose na rukama političke elite kao tebe. I ne plaćaju me da lažem ljudima u oči.

Meni nitko neće skratiti jezik, ponajmanje ti.

Već sam ti rekao da će te skupo koštati sa takvim tvojim stavovima. ...

Vidim da mi već po drugi puta prijetiš - samo ne znam sa čime i na kaj uopće misliš, pa bih zahtijevao da mi to pšojasniš - i meni i svima ovdje koji to čitaju; Što će me koštati, u kojem smislu, na koji način??

Ili objasni, ili ti skrati jezik, da ne bi pala prijava za prijetnje.

a u svezi delanja reda i čistki ... naravno da treba ... počevši npr. od zgrade poglavarstva (bilo Gorice ili grada Zagreba pa do MUP-a opčenito) Ima vas na državnom trošku skoro kao penzionera radno sposobnih (da ne velim Rubalinih).

Naravno da NE TREBA - do trenutka kada se nebude točno znalo koga, zašto, kako i što s njim! Lupetati da nešto treba samo zato jer je neki politikant rekao da treba - je maloumna i promašena retorika, na razini malog djeteta, koji nešto tvrdi što je samo sebi svrha, iako za to pokrića nema. Nismo mi krivi što penzionera ima 3x više negoli bi ih trebalo biti! Nismo ih ni mi slali u penziju - to je državna politika kojoj je veliki doprinos dao i HNS i ekipa dok su 4 godine šatro "vladali", kao i HNS-ov predsjednik Mesić - koji je umirovio najviše državnih i vojnih dužnosnika za svoja dva mandata. Upravo je on na najvišoj razini pokazao primjenu loših principa koji su odveli ovu zemlju u glib zvan "previše penzionera".

“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #97 : Listopad 17, 2011, 03:53:58 poslijepodne »
Stvarno opovrgavanje informacije najtočnijim i najkvalitetnijim izvorom, Indexom...

Uz toliko usijenih glava tamo, čudi me kaj već odavno cela zgrada ni zgorela do kocena...  ;) ;) ;)

... Nema potrebe, a i ispod svake logike je da nabrajam kakvim si me se imenima i epitetima počastio. Tko to po tebi ne valja ? Izgleda svi koji ne misle isto kao ti ... a takvih je, očito pun kufer. (Dovoljno je pročitati samo neke od tvojih postova pa se odmah primjeti protiv koga pišeš) Ja da ti skračujem jezik ? Nema potrebe, doći će vrijeme da to sam napraviš sebi, jer laprdaš protiv svih po redu. Naići ćeš na nekog kome će to jako zasmetati ...

U svezi penzionera, i tu pokušavaš uvaliti "patku" da je HNS i Mesić krivci za njihov tako velik broj. Kad već spominješ Mesića i umirovljenje vojnih dužnosnika, očito ne znaš koliko ih je Franjo "spremio" u mirovinu i to sa popriličnim primanjima (da, Franjo i tadašnja politika, ZNA SE čija) i to ne samo u Hrvatskoj nego i u Bosni. 

Bilaj, a kaj tebi nije jasno ? Surfaš okolo po netu, pa možeš potražiti i podatke koliko je umirovljenika u Hrvatskoj, odnosno, koliko ih otpada po broju zaposlenih ... Dok se taj omjer ne popravi, nema poboljšanja ... A NA DRŽAVNOJ GRBAČI IH JE PUN KUFER PREVIŠE !

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #98 : Listopad 17, 2011, 04:13:26 poslijepodne »
Poanta je kaj se to ne može reverzibilno popraviti, a za to sranje krivim i jedne i druge - jasno je da su HDZovci napravili brojčani više sranja jer su i duže na vlasti, no grijeh nečinjenja kada si mogao je jednak i grijehu činjenja - sranja... o tome ja govorim. Isto govno i jedni i drugi. Mijenjali bi svi oni te stvari da im samima ne pašu...

Bilaj

• Gost
« Odgovori #99 : Listopad 17, 2011, 04:21:51 poslijepodne »
Bilaj, a kaj tebi nije jasno ?

Nije mi jasno kako si se najednom obrušio da je previše zaposleni u zagrebu a kad je tamo na vlasti SDP- za ne povjerovat da si napisao išta protiv SDP-a.

Citat:
Surfaš okolo po netu, pa možeš potražiti i podatke koliko je umirovljenika u Hrvatskoj, odnosno, koliko ih otpada po broju zaposlenih ... Dok se taj omjer ne popravi, nema poboljšanja ... A NA DRŽAVNOJ GRBAČI IH JE PUN KUFER PREVIŠE !
Ja to znam jer sam to već napisao u ovom postu na recesiji.
http://www.forumgorica.com/politika/recesija/msg37813/#msg37813
Zar nisi pročitao

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #100 : Listopad 17, 2011, 04:40:23 poslijepodne »
Opet ti nije jasno ... nisam ni u SDP-u ni u HNS-u ... a bome ni u HDZ-u .... ako vidim da nekaj ne štima, onda to i napišem ... Da spomenem i Holding ? Ima ih vrijednih i radišnih ljudi, ali isto tako i pun kufer onih koji samo dolaze na posao (i za to primaju popriličnu plaču) Da li sam za to da se i tam napravi reda ? DA, naravno da jesam ! Pogledaj gorički Komunalac ... Nemaju ni za plače, ali zato ih je u upravnoj zgradi isto tak, pun kufer ... uhljebljeni po političkoj bazi, a kad je višak ... onda miču obične šljakere ... ne daj Bože da je koji u uredu višak ... Pogledaj poglavarsvo ... Već se spominjalo na forumu koliko se povečalo brojno stanje od kako je Barišić preuzeo Grad ... Svi ti su bili neophodni za funkcioniranje grada ?

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #101 : Listopad 17, 2011, 06:31:32 poslijepodne »
Sve to štima - no kako misliš da bi ovi izbori to riješili?? Ove se firme i funkcije ne financiraju iz državnog proračuna! I te face se ne mijenjaju ovim izborima!

Da ne velim da mnogi jesu došli po politici - no kukuriku ih nema u planu maknuti jer su viška, nego ih ima u planu ZAMIJENITI svojima (što su i nagovijestili!!) - po istoj toj političkoj liniji, koja to valjda - ako je poteže SDP - "nije" politička, nego "stručna"... C'mon - kako čovjek mora biti čorav da to ne vidi i kako glup da to ne kuži?? Sve je to ista banda, bagra i lopuže... kako od kurve dobiti qrca - kada ga sama treba?? Eto, to je ukratko "napred(f)ak" koji nam nude OBJE koalicije...

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #102 : Listopad 18, 2011, 10:02:37 prijepodne »
Sve to štima - no kako misliš da bi ovi izbori to riješili?? Ove se firme i funkcije ne financiraju iz državnog proračuna! I te face se ne mijenjaju ovim izborima!

Da ne velim da mnogi jesu došli po politici - no kukuriku ih nema u planu maknuti jer su viška, nego ih ima u planu ZAMIJENITI svojima (što su i nagovijestili!!) - po istoj toj političkoj liniji, koja to valjda - ako je poteže SDP - "nije" politička, nego "stručna"... C'mon - kako čovjek mora biti čorav da to ne vidi i kako glup da to ne kuži?? Sve je to ista banda, bagra i lopuže... kako od kurve dobiti qrca - kada ga sama treba?? Eto, to je ukratko "napred(f)ak" koji nam nude OBJE koalicije...

Ja smatram da ih ti koji su ih stavili na ta radna mjesta nikak i nikad ne budu skinuli niti mijenjali. Nikak!

A ako dojdu drugi, oni ih možda budu samo zamijenili, ali možda i ne samo zamijenili, nego i kojeg i samo maknuli. Možda. Ali nekaj budu mijenjali definitivno, jer su ono HDZovi pijuni.

Tako da ja za sebe vidim mogućnost da sve ostane po starom i ova banda lopovska dalje uništava Hrvatsku, ili da dam šansu drugima pa da ili oni isto tako uništavaju Hrvatsku ili bar nekaj poprave.

Jedno je za mene dost sigurno, dok je drugo upitno. Ili neko smatra da bu se vladajuća stranka poslije izbora skroz promijenila?

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #103 : Listopad 18, 2011, 10:43:12 poslijepodne »
A ako dojdu drugi, oni ih možda budu samo zamijenili, ali možda i ne samo zamijenili, nego i kojeg i samo maknuli. Možda.

Budu je zmenili al jem nedu dali otkaz i na taj se način pumpa broj zaposlene sake par let.I pak dojdu drugi i zmeniju al ne otpustiju i "igra mužika i isto se kolo vrti".Mužika se mejna a kolo se vekše i vekše...
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #104 : Listopad 22, 2011, 12:46:49 poslijepodne »
"Od 2000. godine, za godinu dana, strancima prodano 44.2% ukupnog hrvatskog bankarstva, do kraja 2003. 90,4%"

(izvor: http://hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=9408:hrvati-su-roblje-strane-banke-kontroliraju-hrvatsko-gospodarstvo&catid=1:politika&Itemid=9 )

Koliko me sjećanje služi, u tom razdoblju je Hrvatskom drmala koalicija SDP-a & Co., i nikakav HDZ im nije smetao u shoppingu i rasprodaji...