Sa popisa prijatelja na Facebooku me skinula i bapska "najpoštenjačina" u Hrvatskoj, Ankica Lepej... njoj se nije sviđalo što redovito raskrinkavam njezine govnarije zapakirane u žrtvoslovnu objektivnost, što samo znači da nikada nije imala, zajedno sa mužem, niti jedan odgovor na pitanje koje ju se pitalo, obzirom odrađuju predizborne beskrupulozne svinjarije za SDP i onu nakupinu debila zvanih "kokošinjac"...
Ista stvar je nedavno bila i sa velikanom policijske misli, Rankom Ostojićem, koji isto tako, u duhu demokracije i neimanja ničega sa skrivati, nije trpio da ga se išta pita, a bilo kakva kritika je strogo zabranjena.
On i njegov šogor Lučin, koji su unazadili policiju za 50 godina (kako i nebi - jedan je bivši šef Crvenog križa u Kninu, drugi je diler svega što je prvi od tamo odnio), opet bi htjeli pametovati u državi i u policiji, iako pritom uopće ne vode brigu i ne prate stanje u ministarstvima u kojima bi htjeli šefovati - očito to njima nije potrebno, oni "sve znaju i sve mogu". Najvažnije im je dočepati se vlasti pod svaku cijenu, pa nek košta kol'ko košta, no gospodo (pardon, "drugari"...)- to neće ići, jer iako ovom narodu fali podosta pameti, toliko pak glup ipak nije.
A zamatanje u celofan demokracije vaših diktatorskih metoda - neće proći, i gdjegod se bude moglo, javno ću vas prokazivati. Jer da je ovo imalo uređena zemlja, jedina briga bi vam bila tko miješa slijedeći - za okruglim stolom u Remetincu. Bagro crvena! Kukavice i šupci - sramite se...
Ankicu je smetalo što sam otvoreno pitao otkuda joj svaki dan novi avatar za temu, a koji je redovito izrazito vulgarno politički obojen prema vladajućima i prema premijerki?
Nije odgovorila, na što sam zaključio da je ona, skupa s mužem, informatički previše nepismena da bi mogla slagati takove kompleksne montaže, što znači da ih dobiva gotove - a otkud nego iz SDP-ove kuhinje, koja ju plaća da za njih odrađuje prljav posao najnižeg gerilskog vulgarnog vrijeđanja političkih oponenata - jer na razini stranke takove stvari ipak nisu poželjne, no na podrumskoj razini gladnih penzionera, koji prodaju svoj viktimološki ugled za šaćicu kuna (kako će to SDP knjižiti - legalno kao marketing?? - obzirom su vrlo glasni za istu stvar kada ju radi HDZ?) - njoj je to egzistencijalno pitanje...
Ma neka joj bude to egzistencija (glad je vraški pokretač svih akcija), ali onda neka ne sere okolo kako je ona žrtva, kako je objektivna, kako samo SDP može ponuditi "slobodu" ovom narodu, kako predstavlja glas naroda - a predstavlja samo najniže političke porive najveće oporbene stranke... mrzim takve dvolične govnare! Nisam za HDZ, ali sam još manje da mi takvi gadovi, takvi bastardi bez morala, karaktera i bez osjećaja za ovaj narod, zemlju i nacionalne interese - sutra smrde i kemijaju kako ovu zemlju još više uništiti...