Jesi li ti normalan? Sa teritorija BiH su jedinice TO BiH ušle u Hrvatsku i izvršile agresiju. Prvi logor na tlu BiH bio je Manjača. U njemu su bili zatočeni Hrvati iz Hrvatske. Hrvatska je nakon toga po međunarodnom pravu imala pravo ući u Bosnu i Hercegovinu.
Normalni, jel ti znaš koliko se Hrvata iz Hrvatske borilo u BiH? Pa otud i zatočeni, logično, kaj ne?
@Bilaj napisao sam jasno "poneka" a ne poneka, to je bitna razlika, vjerovao sam da će te shvatiti
Dakle, da zaključimo agresija je kada vojska jedne zemlje uđe na teritorij druge zemlje,
to se i dogodilo od strane Srba iz smjera Srbije ali dijelom i s teritorija BiH za što se nemože kriviti BiH jer je i ona bila napadnuta od strane tih istih Srba. Ovdje smo govorili o relaciji RH-BiH.
@Sledgehammer, vidiš tebi ide najbolje ekavica, svoju demagogiju o jugonostalgičarima prodaji na placu i po doma, nema potrebe da tebe i ulysses uvjeravam da je moja nacionalna osviješćenost nekoliko svjetlosnih godina ispred Vas, ali to ne znači još uvijek, da trebam biti glup.