tebi je ok da VFK i GBR, ljudi koji su bili u izvršnoj vlasti i na neki način najviše odgovorni da nisu riješili tu trakavicu sjede sada u saboru, primaju izdašnu naknadu za kaj?....za kaj su oni nagrađeni?..brinu za ljude?...za kaj je Picula nagrađen da sjedi u EU Parlamentu i prima plaću?.na čijim plećima on sjedi ?..svi spomenuti koje ti podržavaš su društveno korisni likovi je li?...he..
Prvo ja ti nisam prika, prika ti može biti netko doma.
Drugo, ti ljudi koje nabrajaš, izabrani su voljom naroda na izborima, kako bi sjedili tamo gdje sjede i gdje primaju naknadu, to je skroz legitimno, što god mi mislili o tome.
To nije ista stvar sa Žicom koji je klasičnim nepotizmom zaposlen na izmišljeno radno mjesto s kojeg bi mogao organizirati turnire u beli, svoje strančice ili provoditi cijelo radno vrijeme, za koje ga plaćaju građani u promociji svoje paraudruge.
Treće, ti ljudi koje nabrajaš su odradili u svome mandatu, ono što su trebali odraditi, osporili su privatizaciju žalbom koju je usvojio viši trgovački sud, nažalost to predugo traje s našim pravosuđem, no ipak je presuda u korist grada stigla u 3. mjesecu prošle godine, od kada grad nije k* mrdnuo dalje u postupku.
Tek toliko, da se zna, svoj anomizitet prema VFK i GBR ostavi za po doma, znam da su oni oboje tvoja tiha patnja, dokazao si nebrojeno puta ovdje svojim pisanjem. Iako si volio za druge reći kako su u nečijoj riti, pogledaj se u ogledalo, pa nam dođi objasni kaj si vidio?