... a u svezi tržnice ... bit će zanimljivo kad se iznesu podaci tko je koga zaje ...
http://www.gorica.hr/2012/04/radni-sastanak-o-preuredenju-trznog-centra-zelena-trznica-ostaje-u-centru-grada/#more-11481No evo, tko imalo pozna situaciju oko Tržnog centra, kada pročita ovaj tekst i pogleda slike a uz to je prosječno intelegentan, biti će mu sve jasno, tko, koja i čija jaca jajca farba.
Kad vidim ove silne predstavnike malih vlasnika na slikama, dođe mi zlo i naopako.
Uzgred rečeno, od malih vlasnika jedina nazočna cvjećarka, Kosova susjeda, HDZ-ovka koja radi sve aranžmane za grad, koja se u predizbornoj kampanji bacila pred Jadranku Kosor i ljubila joj cipele! Pametnom dosta!
I vesela gradonačelnikova ekipa, koja se silno trudi pogodovati Žužiću! Žic je samo pomoćni fizikalac u toj priči!
Veselo društvo u farbanju Tržnog centra, malih vlasnika, grada i građana!
No sve bu sjelo na svoje, prije ili poslije.
Kako reče koko-vg, nekima se Andrija Hebrang ukazuje na prozorima, nekima je na putu ukazanja!
@tromblon, nemam ja što grijati klupu, ja sam silno svoj na svome, grijem svoju klupu i bez dlake na jeziku, se nemam razloga niti kome zavlačiti, niti uvlačiti, znam kako Vas istina pogađa, svejstan sam toga i ne očekujem ništa drugo od tebe, prike ti Muhe a bogme me ni ne pogađate, zapravo s Vama mi je jako zabavno, toliko budalaština rijetko gdje čujem i sretnem, koliko Vas dva donesete ovdje na ovaj forum.
@Muha, teletabisi su oko tebe, svakim svojim postom to i potvrdite, svakim danom sve više i više napredujete, u svakom pogledu!