0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Mlačanin - Siječanj 27, 2013, 03:33:38 poslijepodneJa jesam. Tu je razlika.E baš nisi. To je srž problema.
Ja jesam. Tu je razlika.
Judith Reisman svojim životopisom demantira samu sebe... Dr. Reisman i njeni suradnici i domaćini puštaju informaciju da je njena uža i šira obitelj stradala u Holokaustu, štoviše, da je veći dio ubijen u samom Auschwitzu.Međutim, u vlastitom životopisu (Journey – A personal Odyssey to the Truth) ona tvrdi da se njena obitelj, vrlo široka, nastanila u New Jerseyu i da pamti 'savršeno postavljene obiteljske večere s četrdesetak odraslih članova i na desetke razdragane djece' ...http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/240413/Judith-Reisman-svojim-zivotopisom-demantira-samu-sebe.html#.UQliNvIfwfgRevoltirana profesorica o Reisman: 'Proživjela je traumu u prošlosti i njoj bi netko trebao pomoći, a ne ona nama' http://www.srednja.hr/Novosti/Hrvatska/Revoltirana-profesorica-o-Reisman-Prozivjela-je-traumu-u-proslosti-i-njoj-bi-netko-trebao-pomoci-a-ne-ona-nama
koko-bg jel ti to prekopavaš po tuđim leševima?
Citat: Master - Siječanj 31, 2013, 08:41:48 prijepodnekoko-bg jel ti to prekopavaš po tuđim leševima?Vidio od Vas.
Ja ne negiram zlocine i zlocince ko vas dva....
Citat: Master - Siječanj 31, 2013, 10:20:49 prijepodneJa ne negiram zlocine i zlocince ko vas dva....Ma jel'? To je isto kao kad bi ja za Vas ustvrdio kako ste vanzemaljac.
Onda potvrdi da je Tito zlocinac.
Citat: Master - Siječanj 31, 2013, 10:39:10 prijepodneOnda potvrdi da je Tito zlocinac.To prepuštam povijesti i povjesničarima, što ja nisam a niste ni Vi, nekako sam siguran u to.Al' se trudite biti veći povjesničar od svih povjesničara. Usput zašto tu temu niste otvorili recimo prije 3 godine? Zašto sada? I pisao sam nešto o jamama, Titu i drugim temama koje se otvaraju uvijek pred Izbore. Nisam bedast da bi nasijedao na takve podvale, ko' voli, nek' izvoli.
Citat: Jaguar - Siječanj 31, 2013, 10:44:19 prijepodneCitat: Master - Siječanj 31, 2013, 10:39:10 prijepodneOnda potvrdi da je Tito zlocinac.To prepuštam povijesti i povjesničarima, što ja nisam a niste ni Vi, nekako sam siguran u to.Al' se trudite biti veći povjesničar od svih povjesničara. Usput zašto tu temu niste otvorili recimo prije 3 godine? Zašto sada? I pisao sam nešto o jamama, Titu i drugim temama koje se otvaraju uvijek pred Izbore. Nisam bedast da bi nasijedao na takve podvale, ko' voli, nek' izvoli.Eto vidiš da sam u pravu kad velim da nemožeš izustiti takvo nešto.DA ili NE?
spoofyko je protiv države i rovari treba ga u buharu.