................prvenstveno ih koriste oni koji niti nisu branili Hrvatsku niti žele Hrvatskoj dobro..
..
Tko je od vladajuće garniture u VG bio u obrani Turopolja u 153. brigadi?
Tko je od vladajuće strukture (a sve starac do starca) bio u obrani države?
dokaz je atak većine na mene...zašto?..jer želim otvoreno razgovarati?...istina očito boli...želimo li uopće istinu?...
Tko je izvršio atak na vas. I ja želim otvoreno, ali ISTINITO i argumentirano razgovarati.
Vidim, vaš razgovor se svodi na poziv na pivu.
Prvo kaj te proistekle Udruge MORAJU napraviti je zatražiti i dobiti od Jadranke spisak branitelja i njihovog staža u Domovinskom ratu.
To je početak od kuda bi trebali „promicati istinu o domovinskom ratu“.
A Udruga 153. brigade ima popis branitelja koji su procirkulirali kroz brigadu. I ne samo da imaju popis, nego je taj popis odavno objavljen u Monografiji 153. brigade.Udruga brine o ratnom putu brigade, a ne o tome tko je bio gdje u ljeto 1991., niti je Udruzi 153. važno (kao niti nama na forumu) koliko je materijala trebalo za nečiju vreću.
A gdje su to bili Pevi i Šimičić? A gdje su danas, jesu li se možda sakrili nekam, jel možda skrivaju svoj put, jel možda ne dišu za brigadu? I Pevi i Šimičić nisu sami u toj Udruzi.
Mnogi se pripadnici nisu u stanju niti priključiti Udruzi matične brigade, ali su spremni u svako doba dana i noći (već 18 godina) prozivati ljude koji su bili u toj brigadi od prvog dana.
@domovinesin – ne želite biti član niti jedne Udruge, ali ste zato član stranke? A kako mi se čini, bili ste dio te 153. brigade? Ne razumijem. Ili bi možda i vi daljnju diskusiju uz pivu?