Da, u Hrvatskoj se vodio i građanski rat
E vidiš , sa ovakvom se izjavom slažem, da se je vodio i građanski rat. Ali ima jedna sasvim mala ali jako bitna razlika, Hrvatska je napadnuta od Srbije. I ja sam branio svoju domovinu i sve ono kaj to značilo!
Nisam podvio rep ili čekao da vidim kako će sve završiti.
Vojska je dolazila iz te iste Srbije, kojoj bi danas, ti isti političari htjeli "oprostiti" to kaj su nas napadali i uništili nam cijelu zemlju:
Ili možda nisu?
A to boli, kad se omalovažava! Boli Hrvate.
Da smo svi mi , koji znamo kaj nas određuje kao Hrvate, stali u obranu svojih domova , gdje bi danas taj isti premijer govorio i kome postavljao ovakva pitanja?
Mnogi od današnjih političara svojim nepromišljenim izjavama (ili možda namjerno??) vrijeđaju nas kao narod, koji je znao stati na branik domovine, dok se njih nije moglo tada vidjeti ni čuti.
Svojom su politikom dokazali koliko drže do naroda koji je ovu zemlju obranio od agresora i znali smo se odrediti kao Hrvati. Za svaku pohvalu su i mnogobrojni neimenovani branitelji,koji nisu rođeni ovdje u Hrvatskoj. No i oni su se znali odrediti i braniti svoje.
Zbog takvih stvari , mene ovakvo ponašanje premijera vrijeđa i to otvoreno iskazujem.
Isto kako se on slobodno svemu čudi, kaj je smatram u najmanju ruku neodgovorno s obzirom na funkciju koju ima.
No u njegovim se bajanjima pridružuje i gospođa Pusić , koju isto smeta ljubav prema domovini.
Oni su dužni, to su obećali, zastupati ovaj narod, a ne raditi protiv njega. Isto vrijedi i za HDZ.
Zar je čudno to od njih očekivati?
Kako se vi gospodo forumaši osjećate, kaj vas određuje ili ne kao Hrvate ne znam. To i nije tema.
Usput, ako ne znate, ja vam to ne mogu objašnjavati, jer to se živi !