0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Molim vas da mi vratite kvačicu na c u korisničkom imenu. Oću biti Goričanka, kak se šika.
Nekak mi se čini da bi treba spojiti teme kajkavski i tradicija.To ti je kak kost i meso,jeno bez drugoga nejde.
Kaj bumo si i tu na Vi?
Citat: Goricanka - Rujan 04, 2009, 05:12:13 poslijepodneMolim vas da mi vratite kvačicu na c u korisničkom imenu. Oću biti Goričanka, kak se šika.Uđite u svoj profil, kliknite na korisnički račun (u uređivanju profila) i u redu:Ime: xxxxxxxOvo ime je vidljivo na forumu. popravite, promijenite.I ja sam imala taj problem, pak su me nafčili, sad se pravim pametna. Naime, sugerirali su mi da je bolje da nema u korisničkom imenu slova sa kvačicom, a zakaj, to ovi pismeni znaju.
Nego, gledam malo članove, pa mi jaaako fale Trs, jaarban, grilec, daisy, purgerica i vjerojatno još neki ljudi koji i ne znaju kaj se dogodilo.Kak bi njih obavijestili da mogu dojti sim ako to žele?Jel ima kakvog načina?
Citat: Goričanka - Rujan 04, 2009, 07:56:30 poslijepodneNego, gledam malo članove, pa mi jaaako fale Trs, jaarban, grilec, daisy, purgerica i vjerojatno još neki ljudi koji i ne znaju kaj se dogodilo.Kak bi njih obavijestili da mogu dojti sim ako to žele?Jel ima kakvog načina?Trs i grilecu je išao mail od mene, kao i naši VG bandovima: Susjedi, Dodgersi, Vatrene ulice i Vis Peri Deri. El caminose nisam našla kontakt.Dasy čita blogove na http://iz.vg/ i sigurno bu došla kad vidi kaj se dogodilo.Mislim da je s purgericom isti slučaj, jedino ne znam za jaarban.Ali kak Neo veli, bu se čulo.
A mlačanin? I on fali.A kaj s drug(aric)om ivom hahahahaha ...
Kak got da tageraš pretragu nikak te ne vodi sim osim z direktnem linkom...